Høstfest og serviceboost

Høstfest skal fejres som i gamle dage, hvor det var en fejring af, at høsten var i hus – og en gestus til alle, som havde hjulpet til. I dag har maskiner overtaget det hårde arbejde, og vi holder høstfest over hele landet som en fejring af sommeren. Høstmenuen serveres naturligvis i ledsagelse af friskbagte lækre økologiske Høst Ølandsboller på brødstationen samt rundes af med skønne, nemme kager med sensommer bær, der smager af ren sommer, sol og høsttid.

Du kan med dit værtsskab overraske med Høstfest og ovenikøbet hæve din serviceprofil i samme moment. Her får du et par tips med på vejen – der kræser for dine kantinegæster:

1. Servér friskbagt brød

Giv kantinegæsterne den gode duft af friskbagt brød. Når du bager vores øko Høst Ølandsboller spreder du samtidig duften af friskbagt bagværk lige fra morgenstunden. Har du morgenboller til overs, kan de på bæredygtig vis genanvendes til frokost fx til en fyldig cæsarsalat med kylling, krydderurter og kapersdip, eller form som hele brød til frokostbuffeten.

2. Høstfest Pop-Up

Invitér til høstfest og iscenesæt en ”Høstfest Pop-Up” så der er noget for alle hele dagen. Vores øko Høst Ølandsboller har store variationsmuligheder og kan serveres både som en sød og en salt smør-selv version. Disk op med lækre smagsprøver hele dagen – så det bliver en Høstfest for alle sanser.  

 

Høstfest tapas

Til morgen Høstboller til dejlige faste og bløde oste, råsyltede bær og fx en rørt ærtecreme.

Til frokost som mæthedsgivere til farverige høstsalater med perlebyg og rillet grønt eller som frokostbolle med grillet med kylling, ærtecreme, grillet grønt og en syrlig squashsalat til.

Ingen Høstfest uden kagebord

 

Vi har her lavet to sikre dessertfavoritter. Choco med hvid citrus-chokoladecreme og hindbær samt en hvid udgave med rå marcipan og sæsonens bær. Server kold creme fraiche til eller en koldskål-shot to-take. Server med kage på toppen af shot-glasset.

Nemmere bliver det ikke at servere dejlige, luftige kager med din høstfest-topping. Vores øko Easycake har en perfekt konsistens og dejlig smag, som du kan sætte dit præg på hele året.

3. Skab Høstfest i kantinen

Dediker fx et langbord eller zoner i din kantine. Det kunne fx være chill-out-spots. Ved at dele kantine-rummet op i mindre enheder, kan det samtidig gøres høstfest-hyggeligt med fx med pynt på buffeten med masse af neg, majskobler halvt åbne eller andre råvarer.

 

Friskbagt brød gør måltiderne grønnere

Mange kantiner er langt på den bæredygtige madfront. Derfor er vores mission at støtte op og inspirere til med friskbagt brød at gøre måltider grønnere, mere groft og økologisk. Flere og flere kantiner bruger brød som en vigtig mæthedskilde – fx på dage, hvor kantinen har klimavenlige dage. Derfor sætter vi her fokus på økologisk bagværk med indhold, der inspirerer dine kunder. Og vi gør det, så det er en naturlig del af buffeten og på en fyldig, grøn og mættende måde.

Bag-selv øko Høst Ølandsboller/helbrød på 3 måder:

  1. Botanisk øko Høst Ølandsboller
    Fyld dejen med masser af grønne krydderurter, så hele sanseværket får et boost.
  2. Protein-mættet øko Høst Ølandsboller
    Rør en rest af kogt quinoa, så det får ekstra fylde og mæthedseffekt. Dehydrerede frugter som abrikoser og dadler er med til at give en sødlig smagskarakter til bollen eller buffetbrødet.
  3. Grønne brød øko Høst ølandsbrød
    Brug fx tomater, kartofler, squash, og gulerødder, så du nemt integrerer grøntsagerne i dine boller/buffetbrød. Det giver saftighed, smag, fylde og et lækkert farvespil. Brug vores Høst Ølandsbolle-opskrift, den kan varieres i det uendelige.

TIP: Bag fx i en stegeso med låg. Dampbag brødene eller pensl med æg, så undgår du, at brødene brænder på.

Gør dine måltider grønnere med vores produkter