Høst Ølands Boller

Dejlig luftigt bolle med blød indre og en perfekt krumme!


Ingredienser

50 stk.
  • 900 g Øko Kornkammeret Pro Hvedemel
  • 1.100 g Øko Kornkammeret Pro Ølandsmel
  • 400 g Margarine
  • 250 g Æg
  • 20 g Salt
  • 200 g Sukker
  • 100 g Yoghurt
  • 200 g Gær
  • 900 g Vand
  • 4.070 g Total

Sådan gør du

Bagetid: Ca. 20 minutter.
Ovntemperatur: 215°C.

Dejtemperatur: 25-27°C.

Æltetid: 10 minutter langsom — 3 minutter hurtig. (til skær dej).

Liggetid: 2 x 15 minutter.

Dejvægt: 80 g pr. stk. (50 stk.)

Slås op som boller. Sættes på plader evt. i rammer med 4 x 6 stk. pr. plade.

Rasketid: Ca. 40 minutter.


0,001