Easycake Choco med hvid citrus chokolade creme

Overrask med denne luftige og svampede kage. Nemmere bliver det ikke..


Ingredienser

  • 1.500 g Kornkammeret EasyCake Choco ØKO
  • 660 g Vand
  • 360 g Olie


Sådan gør du

1. Posens indhold blandes med 660 g vand og 360 g olie.
2. Røres 2-5 min.
3. Bages midt i den varme ovn ved 170-180°C i 30-40 min. Kagen bages i en 1/1 GN-form.
4. Lad den færdigbagte kage hvile i køleskabet.

Tip til dekoration:
5. Citrus chokoladecreme 1000 g øko fløde gives et opkog. Tilsæt derefter 300 g hvid øko chokolade samt 20 g øko citron skræl. Stilles efterfølgende på køl igen til næste dag.
6. Tag chokoladecremen fra køl og pisk den stiv.
7. Kagendekoreresnumedcremenefter eget ønske. På toppen af cremen drysses frysetørrede hindbær og friske hindbær.