Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Kornkammeret Ølandsbrød
Det mørke brød har en saftig krumme, og malten giver en god dybde.
Ingredienser
Ingredienser- 2.500 g Kornkammeret Ølandsmel
- 2.500 g Kornkammeret Hvedemel
- 75 g Koldpresset rapsolie
- 50 g Honning
- 110 g Havsalt
- 30 g Flydende mørkmalt
- 100 g Gær
- 3.200 g Vand, ca.
- 8.565 g Total
Sådan gør du
Sådan gør du
Dejtemperatur:
25-27°C
Æltetid:
10 min. ved langsom og 1-2 min. ved høj hastighed.
Liggetid:
60 min. i plastkasse ved rumtemperatur. Derefter sættes dejen på køl til næste dag.
Køl:
Tages fra køl og tempereres ca. 2 timer inden forarbejdning.
Dejvægt:
Fastfood stykker 100 g pr. (85 stk.) Brød 650 g (13 stk.)
Pynt:
Kornkammeret Ølandsmel
Rasketid:
120 min. i rumtemperatur under plastik.
Bagetid:
Brød: 40-45 min.
Fastfood stykker: 16-18 min.
Dampes ved indsætning
Ovntemperatur:
Indsætning ca. 250°C
Afbagning ca. 220°C