Variationer af bradepandebrød på basisdej

Bradepandebrød er i sig selv en madoplevelse, de fylder godt på buffetbordet og varieres til at smagskomplimentere buffetens varme retter, salater, dips, grøntsager, pålæg og ost på en rigtig lækker måde.

Brug vores basisdej til dit bradepandebrød. Se vores tips til 3 variationer her.


Ingredienser

Sådan gør du

Buffetbrød med restegrønt

Rør forskellige grøntsager i basisdejen, fx rester af kogte kartofler, tomater, squash eller andet grønt du har på lager. Til opskriften

 

Proteinholdigt quinoabrød

Tilføj en rest af kogt quinoa til basisdejen, så det får ekstra fylde og mæthedseffekt. Tilsæt også dehydrerede frugter skåret i mindre stykker, fx abrikoser og dadler, for en dejlig sødme. Til opskriften

 

Brød med blandede urter

Kom basisdejen i en bradepande og lav fordybninger i dejen. Fyld brødet med masser af grønne urter. Her kan du sagtens bruge en god blanding af det du har på lager. Til opskriften