Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Variationer af bradepandebrød på basisdej
Bradepandebrød er i sig selv en madoplevelse, de fylder godt på buffetbordet og varieres til at smagskomplimentere buffetens varme retter, salater, dips, grøntsager, pålæg og ost på en rigtig lækker måde.
Brug vores basisdej til dit bradepandebrød. Se vores tips til 3 variationer her.
Ingredienser
- Basisdej
- Fyld efter ønske
Sådan gør du
Buffetbrød med restegrønt
Rør forskellige grøntsager i basisdejen, fx rester af kogte kartofler, tomater, squash eller andet grønt du har på lager. Til opskriften
Proteinholdigt quinoabrød
Tilføj en rest af kogt quinoa til basisdejen, så det får ekstra fylde og mæthedseffekt. Tilsæt også dehydrerede frugter skåret i mindre stykker, fx abrikoser og dadler, for en dejlig sødme. Til opskriften
Brød med blandede urter
Kom basisdejen i en bradepande og lav fordybninger i dejen. Fyld brødet med masser af grønne urter. Her kan du sagtens bruge en god blanding af det du har på lager. Til opskriften