Basisdej med mange muligheder

Vi har skabt en skøn kantine-kreativ basisdej, som kan bruges til mange forskellige brød i dit professionelle køkken. Basisdejen kan bruges som den er eller du kan prøve et af vores 5 forslag til variationer til brødet for at skabe forskellige smagsoplevelser, strukturer eller fylde.


Ingredienser

Sådan gør du

Dejtemperatur:         
26 - 27 °C

Æltetid:
10 minutter i 1. gear
3 minutter i 2. gear

Liggetid:
1 x 15 minutter + 1 x 30 Min. i virk

Dejvægt:
650 g

Rasketid:
40 – 45 min

Ovntemperatur:
230 °C ved indsætning

Bagetid:
30-35 minutter ved ca. 220 °C

 

5 opskriftudvidelser til basisdejen

Når basisdejen er æltet færdig tilsættes de afvejede ingredienser.  Her foreslår vi 5 variationsmuligheder. Dejen køres kun lige akkurat sammen.

Efter liggetiden afvejes dejen i den ønskede størrelse, og opslås i ønsket den facon.

1. Basisdej med Havnemøllerne frøsymfoni
2. Basisdej med Havnemøllerne Sprød Hvede og ristede græskarkerner
3. Basisdej med Axana Granola Hazelnut og solsikkefrø
4. Basisdej med Axana Havregryn finvalset og yoghurt
5. Basisdej med valnødder og brødmalt.


0,002