Brød på basisdej med sprød hvede og græskarkerner

Basisbrød med ristede græskarkerner og Havnemøllerne Sprød Hvede, som er fremstillet af poppede, varmebehandlede og grovformalede, hvilket passer godt til at lidt grovere brød.


Ingredienser

Basisdej

3100 g Reform N+

500 g Rugsigtemel N+

100 g Olie

80 g Salt

70 g Sukker

150 g Gær

2000 g Vand, ca.

 

Tilføjelser

250 g. ristede græskarkerner

150 g. Havnemøllerne Sprød Hvede

100 g. vand

50 g. brødmalt

Sådan gør du

Dejtemperatur:        
26 - 27 °C

Æltetid:
10 minutter i 1. gear
3 minutter i 2. gear

Liggetid:
1 x 15 minutter + 1 x 30 Min. i virk

Dejvægt:
650 g

Rasketid:
40 – 45 min

Ovntemperatur:
230 °C ved indsætning

Bagetid:
30-35 minutter ved ca. 220 °C