Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Granolabrød på basisdej
Lyst og luftig brød lavet på basisdejen tilsat granola for ekstra tekstur og smag.
Ingredienser
Basisdej
3100 g Reform N+
500 g Rugsigtemel N+
100 g Olie
80 g Salt
70 g Sukker
150 g Gær
2000 g Vand, ca.
Tilføjelser
200 g. Axana Granola Hazelnut
150 g. solsikkefrø
100 g. vand
Sådan gør du
Dejtemperatur:
26 - 27 °C
Æltetid:
10 minutter i 1. gear
3 minutter i 2. gear
Liggetid:
1 x 15 minutter + 1 x 30 Min. i virk
Dejvægt:
650 g
Rasketid:
40 – 45 min
Ovntemperatur:
230 °C ved indsætning
Bagetid:
30-35 minutter ved ca. 220 °C