Proteinholdigt quinoabrød

Bradepandebrød er i sig selv en madoplevelse, de fylder godt på buffetbordet og varieres til at smagskomplimentere buffetens varme retter, salater, dips, grøntsager, pålæg og ost på en rigtig lækker måde. 

Her som proteinholdigt quinoabrød, du tilsætter en rest kogt quinoa til basisdejen, så det får ekstra fylde og mæthedseffekt. Tilsæt også dehydrerede frugter skåret i mindre stykker, fx abrikoser og dadler, for en dejlig sødme.


Ingredienser

Basisdej

3100 g Reform N+

500 g Rugsigtemel N+

100 g Olie

80 g Salt

70 g Sukker

150 g Gær

2000 g Vand, ca.

 

Tilføjelser

Fyld efter ønske

Sådan gør du

Dejtemperatur:        
26 - 27 °C

Æltetid:
10 minutter i 1. gear
3 minutter i 2. gear

Liggetid:
1 x 15 minutter + 1 x 30 Min. i virk

Dejvægt:
650 g

Rasketid:
40 – 45 min

Ovntemperatur:
230 °C ved indsætning

Bagetid:
30-35 minutter ved ca. 220 °C