Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Proteinholdigt quinoabrød
Bradepandebrød er i sig selv en madoplevelse, de fylder godt på buffetbordet og varieres til at smagskomplimentere buffetens varme retter, salater, dips, grøntsager, pålæg og ost på en rigtig lækker måde.
Her som proteinholdigt quinoabrød, du tilsætter en rest kogt quinoa til basisdejen, så det får ekstra fylde og mæthedseffekt. Tilsæt også dehydrerede frugter skåret i mindre stykker, fx abrikoser og dadler, for en dejlig sødme.
Ingredienser
Basisdej
3100 g Reform N+
500 g Rugsigtemel N+
100 g Olie
80 g Salt
70 g Sukker
150 g Gær
2000 g Vand, ca.
Tilføjelser
Fyld efter ønske
Sådan gør du
Dejtemperatur:
26 - 27 °C
Æltetid:
10 minutter i 1. gear
3 minutter i 2. gear
Liggetid:
1 x 15 minutter + 1 x 30 Min. i virk
Dejvægt:
650 g
Rasketid:
40 – 45 min
Ovntemperatur:
230 °C ved indsætning
Bagetid:
30-35 minutter ved ca. 220 °C