Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Bradepandebrød med blandede urter
Bradepandebrød er i sig selv en madoplevelse, de fylder godt på buffetbordet og varieres til at smagskomplimentere buffetens varme retter, salater, dips, grøntsager, pålæg og ost på en rigtig lækker måde.
Her med forskellige friske urter, hvor du kommer basisdejen i en bradepande og laver fordybninger i dejen. Fyld herefter brødet med masser af grønne urter, brug gerne en god blanding af det du har på lager.
Ingredienser
Basisdej
3100 g Reform N+
500 g Rugsigtemel N+
100 g Olie
80 g Salt
70 g Sukker
150 g Gær
2000 g Vand, ca.
Tilføjelser
Krydderurter efter ønske
Sådan gør du
Dejtemperatur:
26 - 27 °C
Æltetid:
10 minutter i 1. gear
3 minutter i 2. gear
Liggetid:
1 x 15 minutter + 1 x 30 Min. i virk
Dejvægt:
650 g
Rasketid:
40 – 45 min
Ovntemperatur:
230 °C ved indsætning
Bagetid:
30-35 minutter ved ca. 220 °C