Bradepandebrød med blandede urter

Bradepandebrød er i sig selv en madoplevelse, de fylder godt på buffetbordet og varieres til at smagskomplimentere buffetens varme retter, salater, dips, grøntsager, pålæg og ost på en rigtig lækker måde. 

Her med forskellige friske urter, hvor du kommer basisdejen i en bradepande og laver fordybninger i dejen. Fyld herefter brødet med masser af grønne urter, brug gerne en god blanding af det du har på lager.


Ingredienser

Basisdej

3100 g Reform N+

500 g Rugsigtemel N+

100 g Olie

80 g Salt

70 g Sukker

150 g Gær

2000 g Vand, ca.

 

Tilføjelser

Krydderurter efter ønske

Sådan gør du

Dejtemperatur:        
26 - 27 °C

Æltetid:
10 minutter i 1. gear
3 minutter i 2. gear

Liggetid:
1 x 15 minutter + 1 x 30 Min. i virk

Dejvægt:
650 g

Rasketid:
40 – 45 min

Ovntemperatur:
230 °C ved indsætning

Bagetid:
30-35 minutter ved ca. 220 °C