Sandwich med ristede kidneybønner i kernefyldt sandwichbrød

Sandwichbrød på en variation af vores basisdej. Fyldt med lækkert krydret fyld på kidneybønner, urtemayo og syltede rødløg.


Ingredienser

Ingredienser:

Fyld:

  • Kidneybønner
  • Tomat
  • Blegselleri
  • Persille
  • Chilli
  • Feldsalat
  • Syltede rødløg
  • Urtemayo

Sådan gør du

Når basisdejen er æltet færdig tilsættes de afvejede ingredienser. Dejen køres kun lige akkurat sammen. Efter liggetiden afvejes dejen i ønsket størrelse, og opslås i ønsket facon.

Dejtemperatur:
26 - 27 °C

Æltetid:                     

  • 10 minutter i 1. gear
  • 3 minutter i 2. gear

Liggetid:
1 x 15 minutter + 1 x 30 Min. i virk

Dejvægt:
650 g

Rasketid:
40 – 45 min

Ovntemperatur:
230 °C ved indsætning

Bagetid:
30-35 minutter ved ca. 220 °C

Fyld:
Når brødet er bagt og kølet, skæres det i passende skiver og fyldes med ristede kidneybønner rørt med tomat, blegselleri, persille, chili, feldsalat, syltede rødløg og urtemayo.