Sandwich med grillede auberginer og Vesterhavsost

Sandwichbrød på en variation af vores basisdej, og fyldt med grillede auberginer og Vesterhavsost.


Ingredienser

Fyld:

  • Skiver af grillede auberginer
  • Vesterhavshost
  • Syltede rødløg
  • Pesto på tomat, æble og valnød

Sådan gør du

Når basisdejen er æltet færdig tilsættes de afvejede ingredienser. Dejen køres kun lige akkurat sammen. Efter liggetiden afvejes dejen i ønsket størrelse, og opslås i ønsket facon.

Dejtemperatur:
26 - 27 °C

Æltetid:
10 minutter i 1. gear
3 minutter i 2. gear

Liggetid:
1 x 15 minutter + 1 x 30 Min. i virk

Dejvægt:
650 g

Rasketid:
40 – 45 min

Ovntemperatur:
230 °C ved indsætning

Bagetid:
30-35 minutter ved ca. 220 °C

Når brødet er bagt og kølet, skæres det i passende skiver og fyldes med skiver af grillet aubergine, Vesterhavsost, syltede rødløg og en grov pesto på tomat, æble og valnød. Til sidst toppes med lidt grønt.