Julen står for døren. Imponér med forskellige slags brød på fx. julebuffeter og juleplanker. Vores brødblandinger er udviklet, så de giver et naturligt løft til tilbehør, der blot skal forstærkes uden at overdøves af kompleksitet.

Derfor er vores forskellige brødblandinger særdeles velegnet til juleretter med blide smage, der skal understøttes på den milde måde eller som modspil til de kraftige smage.  Tjek vores brødblandingers smagsprofiler og match til julens sildevariationer, pandestegte fiskefileter, laks, skaldyrsalater, æg med rejer, cremede, blå og faste oste etc. 

Prøv fx et par match af brødets bedste venner: 

  1. Svinekam med æblecreme og friteret grønkål på Havnens Rugbrødsblanding eller Ekstra Softkerne Rugbrødblanding 
  2. Sild med karrycreme, syltet rødløg, kapers og løgchips på Ekstra Softkerne Rugbrødblanding 
  3. Blåost med sveskecreme og kanalsyltede æbler på Ølands Surbrød

 

Lad duften af nybagt brød sprede juleglæde 

Der er intet som duften af friskbagt brød! Når den breder sig i kantinen, stiger lysten til det nybagte brød straks.

Vores top 3 brødfavoritters smagsprofiler:

  1. Ekstra Softkerne Rugbrødsblanding

Brødet er tilsat græskarkerner, som både giver en god smag, men også tilfører masser af saft til bødet, mens det stadig bevarer en god fasthed og fylde. Det gode match til fisk, skaldyr, æg, okse og røg.

  1. Havnens Rugbrødsblanding

Et brød med saftige kerner og en blød og tæt kernestruktur. Havnens Rugbrød har en fyldig og kraftig maltsmag. Perfekt som modspil til det mere kraftige pålæg som fx gris, and, postej og kål. De mange kerner giver brødet en lang holdbarhed.

  1. Ølands Surdejsbrød

Surdej er kærlighed til kvalitetsbrød. Brødblandingen er lavet på surdej og ølandshvede, som giver det færdigbagte brød en helt unik smagsnuance med karakter. Vores Ølandsbrød har sin helt egen karakter med masse af saft og kraft der tilfører ekstra smag til fed fisk og smagspirrer både milde og kraftige dessertoste på en fornyende måde.

Den søde juletid…

Forkæl dine gæster med små, søde hapsere til kaffen og sæt et sødt punktum for en dejlig julefrokost. Lad fx dine gæster nyde en let og luftig chokokage med hvid citrus-chokolade creme eller den hvide udgave med bær, begge friskbagte af vores Easycake produkter, som sikrer en perfekt og ensartet konsistens og smag hver gang. Server kagerne med fyldig kold creme fraiche til evt. rørt med varme julekrydderier fx kardemomme, kanel, allehånde etc.