Pizzamel ØKO

Mel, gryn og blandinger, Kornkammeret
Art no: 103591 Vægt: 10x900 g
EAN: 5701029022398
103591_Pizzamel-ØKO-10x900g-KK

Ingredienser

Økologisk hvedemel, melbehandlingsmiddel (enzym (amylase))

Forberedelse / anvendelse

Recept: 3 store Pizzabund Dejen: 900 g Kornkammeret Økologisk pizzamel 20 g Havsalt 20 g Olivenolie 10 g Øko gær 550 g Vand, ca. Sådan gør du: 1.Opløs gæren i det kolde vand, og tilsæt derefter de øvrige ingredienser. 2. Ælt dejen i ca. 10 minutter, indtil den slipper kanterne på skålen – brug evt. en røremaskine. 3. Tildæk dejen, og lad den derefter hæve i ca. 2 timer ved stuetemperatur. 4. Pak dejen ind i film, og stil den i køleskabet natten over Hvis dejen skal bruges over flere dage kan den holde sig 5 dage på køl.. 5.Tag dejen ud af køleskabet 30 minutter før, pizzaen skal tilberedes og form pizzabunden.
Vægt Art no EAN
10x900 g 103591 5701029022398

Bemærk venligst, at oplysningerne på denne hjemmeside kan afvige fra det, der står på emballagen. For at sikre korrekte oplysninger, henvises der til, hvad der står på den fysiske emballage. For yderligere spørgsmål eller kommentarer, er man velkommen til at kontakte os.

Ernæringsværdi pr.
100 g


  • Energi, kJ 1427 kJ
  • Energi, kcal 341 kcal
  • Fedt 1.5 g
  • - heraf mættet fedt 0.2 g
  • Kulhydrat 69 g
  • - heraf sukkerarter 0.2 g
  • Kostfibre 3.5 g
  • Protein 10 g
  • Salt 0 g