Pizzamel ØKO

Mel, gryn og blandinger, Kornkammeret
Art no: 103591 Vægt: 10x900 g
EAN: 5701029022398
103591_Pizzamel-ØKO-10x900g-KK

Ingredienser

Økologisk hvedemel, melbehandlingsmiddel (enzym (amylase))

Forberedelse / anvendelse

Recept: 3 store Pizzabund Dejen: 900 g Kornkammeret Økologisk pizzamel 20 g Havsalt 20 g Olivenolie 10 g Øko gær 550 g Vand, ca. Sådan gør du: 1.Opløs gæren i det kolde vand, og tilsæt derefter de øvrige ingredienser. 2. Ælt dejen i ca. 10 minutter, indtil den slipper kanterne på skålen – brug evt. en røremaskine. 3. Tildæk dejen, og lad den derefter hæve i ca. 2 timer ved stuetemperatur. 4. Pak dejen ind i film, og stil den i køleskabet natten over Hvis dejen skal bruges over flere dage kan den holde sig 5 dage på køl.. 5.Tag dejen ud af køleskabet 30 minutter før, pizzaen skal tilberedes og form pizzabunden.
Vægt
10x900 g
Art no
103591
EAN
5701029022398

Ernæringsværdi pr.
100 g


  • Energi, kJ 1427 kJ
  • Energi, kcal 341 kcal
  • Fedt 1.5 g
  • - heraf mættet fedt 0.2 g
  • Kulhydrat 69 g
  • - heraf sukkerarter 0.2 g
  • Kostfibre 3.5 g
  • Protein 10 g
  • Salt 0 g