Manitoba Hvedemel

Mel, gryn og blandinger, Amo
Art no: 104129, 104132
Vægt: 6x1.8 kg, 108x1.8 kg
EAN: 5701029023838, 5701029023876

104129
Manitoba er et sigtet hvedemel med gode bageegenskaber, som passer perfek til et luftigt brød med sprød skorpe.
Vægt Art no EAN
6x1.8 kg 104129 5701029023838
108x1.8 kg 104132 5701029023876

Forberedelse / anvendelse

Opskrift Manitoba brød, 2 st. 35 g gær 7¼ dl vand, ca 1 kg Amo Manitoba hvedemel 28 g fint salt (4 tsk) 1. Opløs gæren i vandet. 2. Tilsæt melet og ælt dejen på maskine i 10 min på langsom hastighed, derefter på hurtig til dejen slipper kanten af skålen. 3. Tilsæt salt og ælt dejen til den bliver fin blank og smidig. 4. Kom dejen over i en skål lad den hvile tildækket i køleskab i minimum 1-2 timer – men gerne til dagen efter. 5. Vend dejen ud på et let meldrysset bord og del den i to stykker, der formes til to brød. 6. Lad brødene hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse. 7. Sæt brødene i ovnen ved 220°C (varmtluftovn), skru derefter ned til 200°C (varmtluftovn) og bag færdig i ca. 30 min.
Ernæringsværdi pr.
100 g

  • Energi, kJ 1431 kJ
  • Energi, kcal 342 kcal
  • Fedt 1.5 g
  • - heraf mættet fedt 0.2 g
  • Kulhydrat 67 g
  • - heraf sukkerarter 0.5 g
  • Kostfibre 3.0 g
  • Protein 13 g
  • Salt 0 g
Ingredienser

Hvedemel, hvedemaltmel, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre)