Manitoba Hvedemel

Mel, gryn og blandinger, Amo
Art no: 104129, 104132 Vægt: 6x1.8 kg, 108x1.8 kg
EAN: 5701029023838, 5701029023876
104129

Manitoba er et sigtet hvedemel med gode bageegenskaber, som passer perfek til et luftigt brød med sprød skorpe.

Ingredienser

Hvedemel, hvedemaltmel, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre)

Forberedelse / anvendelse

Opskrift Manitoba brød, 2 st. 35 g gær 7¼ dl vand, ca 1 kg Amo Manitoba hvedemel 28 g fint salt (4 tsk) 1. Opløs gæren i vandet. 2. Tilsæt melet og ælt dejen på maskine i 10 min på langsom hastighed, derefter på hurtig til dejen slipper kanten af skålen. 3. Tilsæt salt og ælt dejen til den bliver fin blank og smidig. 4. Kom dejen over i en skål lad den hvile tildækket i køleskab i minimum 1-2 timer – men gerne til dagen efter. 5. Vend dejen ud på et let meldrysset bord og del den i to stykker, der formes til to brød. 6. Lad brødene hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse. 7. Sæt brødene i ovnen ved 220°C (varmtluftovn), skru derefter ned til 200°C (varmtluftovn) og bag færdig i ca. 30 min.
Vægt
6x1.8 kg
108x1.8 kg
Art no
104129
104132
EAN
5701029023838
5701029023876

Ernæringsværdi pr.
100 g


  • Energi, kJ 1431 kJ
  • Energi, kcal 342 kcal
  • Fedt 1.5 g
  • - heraf mættet fedt 0.2 g
  • Kulhydrat 67 g
  • - heraf sukkerarter 0.5 g
  • Kostfibre 3.0 g
  • Protein 13 g
  • Salt 0 g