Landmandens Rugbrød

Mel, gryn og blandinger, Havnemøllerne
Art no: 141528 Vægt: 10 kg
EAN: 05701029016304
141528_Landmandens rugbrod_10 kg-packshot-v1

Ingredienser

Halvsigtet rugmel, hvedemel, rugdrys, rugsurdej, kartoffelflager, sukker, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt, hvedegluten, maltmel (byg, hvede)

Kan indeholde spor af

Æg, Mælk

Forberedelse / anvendelse

Dejen: 10.000 g Landmandens Rugbrød melblanding 7.300 g Vand, ca 170 g Gær Dejtemperatur: 28-30°C Æltetid: Røremaskine 10-12 minutter med dejkrog Æltekar 15-18 minutter i 1. gear Liggetid: 20 minutter – dejen æltes inden afvejning Dejvægt: 1.100 g – slås op og lægges i aluform 75165 Dekoration: Der trykkes med skrabelærred 4 gange på skrå den ene vej, og 4 gange den anden vej, så der opstår et ternet mønster Rasketid: Ca. 50 minutter Bagetid: Ca. 40 minutter (til en kernetemperatur på 95⁰C) Ovntemp.:Ca. 250˚C faldende til Ca. 180˚C Dampes ved indsætning. Bemærk! Næringsværdi pr. 100g og ingredienser er på råvaren, ikke på det færdige brød.
Vægt Art no EAN
10 kg 141528 05701029016304

Bemærk venligst, at oplysningerne på denne hjemmeside kan afvige fra det, der står på emballagen. For at sikre korrekte oplysninger, henvises der til, hvad der står på den fysiske emballage. For yderligere spørgsmål eller kommentarer, er man velkommen til at kontakte os.

Ernæringsværdi pr.
100 g


  • Energi, kJ 1388 kJ
  • Energi, kcal 332 kcal
  • Fedt 2.2 g
  • - heraf mættet fedt 0.41 g
  • Kulhydrat 63 g
  • - heraf sukkerarter 3.6 g
  • Kostfibre 11 g
  • Protein 8.7 g
  • Salt 4.1 g