Havnens Rugbrød

Mel, gryn og blandinger, Havnemøllerne
Art no: 142269
Vægt: 10 kg
EAN: 5701029023333

Havnens Rugbrød melblanding, som kun skal tilsættes gær og vand. Melblandingen er nem at anvende med samme resultat hver gang. Det giver et saftigt og lækkert rugbrød med Durum kerner store rugkerner, Solsikkefrø, med en mild smag af surdej.

Forberedelse / anvendelse

10.000 g Havnens Rugbrød 7.500 g Vand, ca 120 g Gær Dag 1: Havnens Rugbrød køres let sammen med 7.500g vand. Ca. 4 min. med spartel. Skal stå tildækket til næste dag ved rumtemperatur.Dag 2: Rør gær og 100 g vand sammen. Tilsæt rugbrødsdejen fra dag 1. Det hele køres let sammen med spartel 15 min. Vejes derefter af i formen.Dejtemperatur: 27-28˚CDejvægt: 1.100 i rugbrødsform 76140Rasketid: 55-60 min. til formens kantBagetid: Ca. 55-60 min (til en kernetemperatur på 95⁰C)Ovntemp.: Ca.250˚C faldende til Ca. 180˚CDampes ved indsætning Bemærk! Næringsværdi pr. 100 g og ingredienser er på råvaren, ikke på det færdige brød.
Ernæringsværdi pr.
100 g

  • Energi 1380 kJ

  • Energi 324 kcal

  • Fedt 1,9 g

  • - heraf mættet fedt 0,3 g

  • Kulhydrat 64 g

  • - heraf sukkerarter 2,3 g

  • Kostfibre 9,4 g

  • Protein 8,7 g

  • Salt 2,6 g

Ingredienser

sigtet RUGmel, RUGkerner, puffede durumHVEDEkerner, HVEDEmel, solsikkekerner, tørret RUGsurdej, BYGmaltekstrakt, salt tilsat jod, brun sukker, HVEDEgluten, BYGmaltmel.
Kan indeholde spor af

Mælk (mælkeprotein, laktose)

.