Havnens Rugbrød

Mel, gryn og blandinger, Havnemøllerne
Art no: 142269 Vægt: 10 kg
EAN: 05701029023333
142269

Ingredienser

Sigtet rugmel, rugkerner, puffede durumhvedekerner, hvedemel, solsikkekerner, tørret rugsurdej, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, brun sukker, hvedegluten, bygmaltmel.

Kan indeholde spor af

Mælk

Forberedelse / anvendelse

10.000 g Havnens Rugbrød 7.500 g Vand, ca 120 g Gær Dag 1: Havnens Rugbrød køres let sammen med 7.500g vand. Ca. 4 min. med spartel. Skal stå tildækket til næste dag ved rumtemperatur. Dag 2: Rør gær og 100 g vand sammen. Tilsæt rugbrødsdejen fra dag 1. Det hele køres let sammen med spartel 15 min. Vejes derefter af i formen. Dejtemperatur: 27-28˚C Dejvægt: 1.100 i rugbrødsform 76140 Rasketid: 55-60 min. til formens kant Bagetid: Ca. 55-60 min (til en kernetemperatur på 95⁰C) Ovntemp.: Ca.250˚C faldende til Ca. 180˚C Dampes ved indsætning Bemærk! Næringsværdi pr. 100 g og ingredienser er på råvaren, ikke på det færdige brød.
Vægt Art no EAN
10 kg 142269 05701029023333

Bemærk venligst, at oplysningerne på denne hjemmeside kan afvige fra det, der står på emballagen. For at sikre korrekte oplysninger, henvises der til, hvad der står på den fysiske emballage. For yderligere spørgsmål eller kommentarer, er man velkommen til at kontakte os.

Ernæringsværdi pr.
100 g


  • Energi, kJ 818 kJ
  • Energi, kcal 196 kcal
  • Fedt 1.1 g
  • - heraf mættet fedt 0.18 g
  • Kulhydrat 38 g
  • - heraf sukkerarter 1.4 g
  • Kostfibre 5.5 g
  • Protein 5.2 g
  • Salt 1.5 g