GRAHAMSMEL

Mel, gryn og blandinger, Amo
Art no: 100421
Vægt: 10X1 kg
EAN: 5701029200031

Category productimage: Produkt Billede / layout
Amo Grahamsmel er et fint formalet fuldkornshvedemel til grahamsbrød og -boller.

Forberedelse / anvendelse

BRØD DER SMAGERGrahamsbrødCa. 1000 g Amo Grahamsmel, 300 g Amo Hvedemel, 5 dl ymer, 5 dl vand, 50 g gær. 50 g margarine, 1 tsk. sukker, 3 tsk. salt. 1. Bland ymer og vand og lun det er håndvarmt (37 °C). Opløs gæren heri, tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen til den er ensartet, ca. 5 min. 2. Hæver tildækket og lunt ca. 20 min. 3. Ælt dejen igennem og form den til 2 kugler, som hviler tildækket ca. 10 min. 4. Slå dejkuglerne flade og form dem til 2 brød. Sæt brødene på en bageplade eller i smurte 2 liters bageforme med sammenføringen nedad. 5. Efterhæver tildækket og lunt ca. 30 min. 6. Pensl brødene med vand og giv dem et par rids med en kniv – på skrå eller på langs. Bagetid: Ca. 35 min. nederst i en 220 °C forvarmet ovn (varmluft 200 °C)
Ernæringsværdi pr.
100 g

  • Energi 1400 kJ

  • Energi 330 kcal

  • Fedt 2,5 g

  • - heraf mættet fedt 0,3 g

  • Kulhydrat 60 g

  • - heraf sukkerarter 0,5 g

  • Kostfibre 12 g

  • Protein 10 g

  • Salt 0 g

Ingredienser

fuldkornsHVEDEmel (graham).