Grahamsmel

Mel, gryn og blandinger, Amo
Art no: 100421 Vægt: 10x1 kg
100421_Amo-Grahamsmel-10X1KG

Amo Grahamsmel er et fint formalet fuldkornshvedemel til grahamsbrød og -boller.

Ingredienser

Fuldkornshvedemel (graham)

Forberedelse / anvendelse

BRØD DER SMAGER Grahamsbrød Ca. 1000 g Amo Grahamsmel, 300 g Amo Hvedemel, 5 dl ymer, 5 dl vand, 50 g gær. 50 g margarine, 1 tsk. sukker, 3 tsk. salt. 1. Bland ymer og vand og lun det er håndvarmt (37 °C). Opløs gæren heri, tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen til den er ensartet, ca. 5 min. 2. Hæver tildækket og lunt ca. 20 min. 3. Ælt dejen igennem og form den til 2 kugler, som hviler tildækket ca. 10 min. 4. Slå dejkuglerne flade og form dem til 2 brød. Sæt brødene på en bageplade eller i smurte 2 liters bageforme med sammenføringen nedad. 5. Efterhæver tildækket og lunt ca. 30 min. 6. Pensl brødene med vand og giv dem et par rids med en kniv – på skrå eller på langs. Bagetid: Ca. 35 min. nederst i en 220 °C forvarmet ovn (varmluft 200 °C)
Vægt Art no
10x1 kg 100421

Bemærk venligst, at oplysningerne på denne hjemmeside kan afvige fra det, der står på emballagen. For at sikre korrekte oplysninger, henvises der til, hvad der står på den fysiske emballage. For yderligere spørgsmål eller kommentarer, er man velkommen til at kontakte os.

Ernæringsværdi pr.
100 g


  • Energi, kJ 1379 kJ
  • Energi, kcal 329 kcal
  • Fedt 2.5 g
  • - heraf mættet fedt 0.3 g
  • Kulhydrat 60 g
  • - heraf sukkerarter 0.5 g
  • Kostfibre 12 g
  • Protein 10 g
  • Salt 0 g