Gluten Flour

Mel, gryn og blandinger, Gluten
Art no: 101288
Vægt: 6x2 kg
EAN: 5701029011552

Category productimage: Produkt Billede / layout
Gluten hvedemel til al slgs bagning og madlavning.

Forberedelse / anvendelse

Franskbrød, 2 stk.Ca. 1 kg Gluten Flour, 50 g margarine, 50 g gær, 6 dl mælk, 2 tsk. salt, 2 tsk. sukker.Fremgangsmåde:1.Udrør gæren i den lune mælk (ca. 37 °C), og tilsæt de øvrige ingredienser.2.Ælt dejen, til den er ensartet og smidig (ca. 5 min).3.Lad dejen have tildækket og lunt til dobbelt størrelse ca. 30 min.4.Slå dejen sammen, form den til 2 kugler og lad dem hvile tildækket et lunt sted ca. 10 min.5.Slå dejen ned og form til brød.Lag brødene på en smurt bageplade eller i forme med sammenføjningen nedad. Pensl med vand og lad brødene have lunt og tildækket 30-40 min.6.Snit brødene med en skarp kniv.Bagetid: Sæt brødene i en 250 °Cforvarmet ovn og skru straksned til 220° (varmluftovn 200 °C).Bag brødene ca. 30 min.
Ernæringsværdi pr.
100 g

  • Energi 1450 kJ

  • Energi 340 kcal

  • Fedt 1,5 g

  • - heraf mættet fedt 0,5 g

  • Kulhydrat 69 g

  • - heraf sukkerarter 0,5 g

  • Kostfibre 3,5 g

  • Protein 10 g

  • Salt 0 g

Ingredienser

HVEDEmel*, HVEDEmaltmel*, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).
*100% mel indeholdende gluten. Gluten Hvedemel er malet af korn dyrket uden brug af stråforkortere.