Gluten Flour

Mel, gryn og blandinger, Gluten, No Brand
Art no: 101288 Vægt: 6x2 kg
101288_Gluten-6X2KG

Gluten hvedemel til al slgs bagning og madlavning.

Ingredienser

Hvedemel*, hvedemaltmel*, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre). *100% mel indeholdende gluten.Gluten Hvedemel er malet af korn dyrket uden brug af stråforkortere.

Forberedelse / anvendelse

Franskbrød, 2 stk. Ca. 1 kg Gluten Flour, 50 g margarine, 50 g gær, 6 dl mælk, 2 tsk. salt, 2 tsk. sukker. Fremgangsmåde: 1.Udrør gæren i den lune mælk (ca. 37 °C), og tilsæt de øvrige ingredienser. 2.Ælt dejen, til den er ensartet og smidig (ca. 5 min). 3.Lad dejen have tildækket og lunt til dobbelt størrelse ca. 30 min. 4.Slå dejen sammen, form den til 2 kugler og lad dem hvile tildækket et lunt sted ca. 10 min. 5.Slå dejen ned og form til brød. Lag brødene på en smurt bageplade eller i forme med sammenføjningen nedad. Pensl med vand og lad brødene have lunt og tildækket 30-40 min. 6.Snit brødene med en skarp kniv. Bagetid: Sæt brødene i en 250 °C forvarmet ovn og skru straks ned til 220° (varmluftovn 200 °C). Bag brødene ca. 30 min.
Vægt Art no
6x2 kg 101288
90x2 kg 1/4 PL 102198

Bemærk venligst, at oplysningerne på denne hjemmeside kan afvige fra det, der står på emballagen. For at sikre korrekte oplysninger, henvises der til, hvad der står på den fysiske emballage. For yderligere spørgsmål eller kommentarer, er man velkommen til at kontakte os.

Ernæringsværdi pr.
100 g


  • Energi, kJ 1427 kJ
  • Energi, kcal 341 kcal
  • Fedt 1.5 g
  • - heraf mættet fedt 0.5 g
  • Kulhydrat 69 g
  • - heraf sukkerarter 0.5 g
  • Kostfibre 3.5 g
  • Protein 10 g
  • Salt 0 g