AMO Brioche Snurrer

Mel, gryn og blandinger, Amo
Art no: 104304 Vægt: 1 kg
EAN: 5701029024194

Ingredienser

Sukker, hvedemel, hvedestivelse, skummetmælkspulver, palmeolie, dekstrose, emulgator (E 472e ) helægspulver, salt tilsat jod, glukosesirup, maltodextrin, mælkeprotein, enzym( amylase), melbehandlingsmiddel E 300 (ascorbinsyre), aroma vanilje.

Kan indeholde spor af

Mandel

Forberedelse / anvendelse

400 g AMO Brioche Snurrer 30 g Smør 50 g Gær 150 g Vand Snurrer fyld 100 g Snurrer fyld 100 g Smør 1. Opløs gæren i vandet. Tilsæt melblandingen og ælt dejen godt ca. 5 min. Lad dejen hæve, tildækket og lunt, i ca. 20 min. 2. Bland Remonce fyld pose med 100 g blødt smør 3.Rul den ud til et rektangel på 15 x 60 cm. Smør dejen med remonce over det hele knust kardemomme eller støt kardemomme . Fold en 1/3 af dejen ind mod midten. Fold den anden 1/3 ind over dejen, så du nu har tre lag dej. Rul dejen ud til et rektangel på ca. 15 x 40 cm. 4. Sæt ovnen på 220°C (varmluft 200°C) Beklæd 1 bradepande med bagepapir 5.Skær dejen på den lange led i 8 stimler på ca.1,5-2 cm. Sno hver strimmel til en snurrer som vist i videoen. stamme ikke dejen for meget, da den så sprækker under efterhævningen. 6. Læg snurrerne på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket til dobbelt størrelse i yderligere 60 min 7. Pensl Brioche Snurrer med lidt sammenpisket æg og drys mandelflager evt. sukker over. Bag bollerne i midten af ovnen i 10-12 min 8. 0,5 dl Vand , 85 g Sukker Kog sukkerlagen* sammen, mens snurrerne bager. Kom sukker og vand i en gryde og kog det op. Sluk for blusset. Pensl de færdigbagte kardemommesnurrer med sukkerlage lige når de tages ud af ovnen og drys med kardemommesukker.
Vægt Art no EAN
1 kg 104304 5701029024194

Bemærk venligst, at oplysningerne på denne hjemmeside kan afvige fra det, der står på emballagen. For at sikre korrekte oplysninger, henvises der til, hvad der står på den fysiske emballage. For yderligere spørgsmål eller kommentarer, er man velkommen til at kontakte os.

Ernæringsværdi pr.
100 g


  • Energi, kJ 1532 kJ
  • Energi, kcal 366 kcal
  • Fedt 2.9 g
  • - heraf mættet fedt 1.1 g
  • Kulhydrat 73 g
  • - heraf sukkerarter 22 g
  • Kostfibre 3.8 g
  • Protein 8.8 g
  • Salt 0.7 g