Vegetarsandwich

Vegetarsandwich med edamame pure, parmesan, grillet courgetter og små bagte tomater.


Ingredienser

  • 10-20 stykker brød

Edamamepure

  • 800 g edamamebønner
  • 200 g revet parmesan
  • 3 dl olivenolie
  • 1,5 spsk. havsalt
  • Friskkværnet peber

Langtidsbagte tomater

  • 500 g små tomater
  • 1/2 dl olivenolie
  • 1 spsk. salt
  • Friskkværnet peber
  • 4 stikle frisk timian

Grillet courgetteskiver

  • 3 courgetter
  • ½ dl olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber

Pynt

  • Høvlet parmesan og frisk timian.

Sådan gør du

Edamamepure

  1. Blend bønnerne godt sammen med revet parmesan og olie, til en lind masse. Krydr med salt og peber.

Langtidsbagte tomater

  1. Skyl og skær tomaterne i halve, fordel på en bageplade med bagepapir, dryp med olie og krydr med salt, peber og timian. Bag i en 120 grader varm ovn i 35 minutter, til tomaterne er bløde.

Grillet courgetteskiver

  1. Skær courgetterne i tynde aflange skiver, brug evt. et mandolinjern. Vend cougetteskiverne i olie og gril dem på begge sider. Krydr med salt og peber.
  2. Skær brødet i skiver der er 1 cm tykke, pensl med olie og grill dem på begge sider. Fordel edamamepuren på i et tykt lag. Krøl de grillede courgetteskiver let og læg over edamamepuren, fordel tomater på og høvl lidt parmesan over og pynt med frisk timian