Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Vegetarsandwich
Vegetarsandwich med edamame pure, parmesan, grillet courgetter og små bagte tomater.
Ingredienser
- 10-20 stykker brød
Edamamepure
- 800 g edamamebønner
- 200 g revet parmesan
- 3 dl olivenolie
- 1,5 spsk. havsalt
- Friskkværnet peber
Langtidsbagte tomater
- 500 g små tomater
- 1/2 dl olivenolie
- 1 spsk. salt
- Friskkværnet peber
- 4 stikle frisk timian
Grillet courgetteskiver
- 3 courgetter
- ½ dl olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
Pynt
- Høvlet parmesan og frisk timian.
Sådan gør du
Edamamepure
- Blend bønnerne godt sammen med revet parmesan og olie, til en lind masse. Krydr med salt og peber.
Langtidsbagte tomater
- Skyl og skær tomaterne i halve, fordel på en bageplade med bagepapir, dryp med olie og krydr med salt, peber og timian. Bag i en 120 grader varm ovn i 35 minutter, til tomaterne er bløde.
Grillet courgetteskiver
- Skær courgetterne i tynde aflange skiver, brug evt. et mandolinjern. Vend cougetteskiverne i olie og gril dem på begge sider. Krydr med salt og peber.
- Skær brødet i skiver der er 1 cm tykke, pensl med olie og grill dem på begge sider. Fordel edamamepuren på i et tykt lag. Krøl de grillede courgetteskiver let og læg over edamamepuren, fordel tomater på og høvl lidt parmesan over og pynt med frisk timian