Kornkammeret Speltbrød


Ingredienser

Ingredienser
  • 5.000 g Kornkammeret Speltmel
  • 100 g Hørfrø
  • 200 g Solsikkekerner
  • 125 g Margarine
  • 100 g Sukker
  • 110 g Salt
  • 30 g Flydende mørkmalt
  • 125 g Gær
  • 2.900 g Vand, ca.
  • 8.790 g Total

Sådan gør du

Sådan gør du

Dejtemperatur:
25-27°C

Æltetid:
10 min. ved langsom og 1-2 min. ved høj hastighed.

Liggetid:
20 min. + 30 min.

Dejvægt:
Boller 75 g (117 stk.)
Brød 650 g (13 stk.)

Pynt:
Sesam, Kornkammeret Grovvalsede Havregryn

Rasketid:
45 min. i raskeskab + 10 min. i bageriet.

Bagetid:
Brød: 35-40 min.
Boller: 16-18 min.
Dampes ved indsætning.

Ovntemperatur:
Indsætning ca. 250°C
Afbagning ca. 220°C