Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Kornkammeret Speltbrød
Ingredienser
Ingredienser- 5.000 g Kornkammeret Speltmel
- 100 g Hørfrø
- 200 g Solsikkekerner
- 125 g Margarine
- 100 g Sukker
- 110 g Salt
- 30 g Flydende mørkmalt
- 125 g Gær
- 2.900 g Vand, ca.
- 8.790 g Total
Sådan gør du
Sådan gør du
Dejtemperatur:
25-27°C
Æltetid:
10 min. ved langsom og 1-2 min. ved høj hastighed.
Liggetid:
20 min. + 30 min.
Dejvægt:
Boller 75 g (117 stk.)
Brød 650 g (13 stk.)
Pynt:
Sesam, Kornkammeret Grovvalsede Havregryn
Rasketid:
45 min. i raskeskab + 10 min. i bageriet.
Bagetid:
Brød: 35-40 min.
Boller: 16-18 min.
Dampes ved indsætning.
Ovntemperatur:
Indsætning ca. 250°C
Afbagning ca. 220°C