Havrebar

Lavet på under 5 minutter. Du kan sagtens erstatte med andre typer frø, nødder og tørret frugt.


Ingredienser

Ca. 12 stk.
  • 160 g AXA Havregryn
  • 350 g peanutbutter
  • 100 g sirup (evt. honning)
  • 3 spsk. græskarkerner
  • 2 spsk. sesamfrø
  • 3 spsk. solsikkefrø
  • 100 g tørret mango i små tern

Sådan gør du

1 time, 15 min.
  1. Varm jordnøddesmør og sirup op til lige under kogepunktet.
  2. Rør resten af ingredienserne i. Gem gerne lidt til topping (ca. 4 spsk).
  3. Fordel blandingen i formen (1 ltr.). Tryk godt sammen. Drys resten af toppingen over og tryk den lidt ned med en ske.
  4. Stil på køl i ca. 1 time og skær i stænger.