Frokostbrød

Perfekt til alt slags pålæg og fyld. Dejlig struktur, mild smag, der ikke overdøver tilbehøret.


Ingredienser

  • 2.000 g Kornkammeret koldhævet Hvedeblanding Frokostboller ØKO
  • 500 g Kornkammeret koldhævet Hvedeblanding Rustik ØKO
  • 100 g Gær
  • 1.600 g Vand, ca.
  • 4.200 g Total

Sådan gør du

Dejtemperatur: 
25-27°C

Æltetid: 
10 min. ved langsom og 1-2 min. ved høj hastighed.

Liggetid:
60 minutter. Derefter afvejes dejstykkerne. Opslås efter eget ønske. Stiles derefter på en plade, og herefter på køl under plast. Næste dag tempereres brødene ude i rumtemperatur ca. 1 time inden afbagning.

Dejvægt:
Fastfood stykker 100 g pr. (42 stk.) Brød 650 g (6 stk.)

Pynt:
Kornkammeret Ølandsmel

Rasketid:
60 min. i rumtemperatur under plastik.

Bagetid:
Brød: 40-45 min.
Fastfood stykker: 16-18 min.
Dampes ved indsætning

Ovntemperatur:
Indsætning ca. 250°C Afbagning ca. 220°C