Brioche Brød

Opskriften giver 35 brød eller 210 boller.


Ingredienser

35 brød - 210 boller
  • 10.000 g Bakery Flour Swiss N+ 
  • 4.000 g Æg (80 stk) 
  • 200 g Salt 
  • 100 g Citronrasp + lidt vanillesukker 
  • 1.000 g Sukker 
  • 1.200 g Smør 
  • 1.200 g Margarine 
  • 300 g Gær 
  • 2.000 g Mælk, ca

Sådan gør du

Dejtemperatur: 24-26 °C. 

Æltetid: 10 minutter langsom. 4 - 6 minutter hurtigt til skær dej. 

Liggetid: 60 minutter i bageriet. Derefter på køl til næste dag. 

Dejvægt: 570 g brød. 6 boller af 95 g i alu form 75165. 

Ovntemperatur: Ca. 200 °C. 

Damp: Nej. 

Bagetid: Brød ca. 20 - 22 minutter. Boller ca. 12 minutter.