Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Brioche Brød
Opskriften giver 35 brød eller 210 boller.
Ingredienser
35 brød - 210 boller- 10.000 g Bakery Flour Swiss N+
- 4.000 g Æg (80 stk)
- 200 g Salt
- 100 g Citronrasp + lidt vanillesukker
- 1.000 g Sukker
- 1.200 g Smør
- 1.200 g Margarine
- 300 g Gær
- 2.000 g Mælk, ca
Sådan gør du
Dejtemperatur: 24-26 °C.
Æltetid: 10 minutter langsom. 4 - 6 minutter hurtigt til skær dej.
Liggetid: 60 minutter i bageriet. Derefter på køl til næste dag.
Dejvægt: 570 g brød. 6 boller af 95 g i alu form 75165.
Ovntemperatur: Ca. 200 °C.
Damp: Nej.
Bagetid: Brød ca. 20 - 22 minutter. Boller ca. 12 minutter.