Lantmännen er et landbrugskooperativ og Nordeuropas førende indenfor landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer.
Brioche Boller
Er det perfekte basisbrød.
Tip: Jordbærbrioche bolle. Smør med friskost, jordbær, sommerhonning og mynte.
Ingredienser
Ingredienser- 4.000 g Kornkammeret Hvedemel
- 1.600 g Æg (32 stk.)
- 400 g Vand
- 80g Salt
- 480 g Sukker
- 500 g Gær
- 40 g Citronrasp
- 20 g Vaniljesukker
- 500 g Margarine
- 500 g Smør
- 8.120 g Total
Sådan gør du
Sådan gør du
Æltetid:
10 min. ved langsom hastighed og 3-4 min. ved høj hastighed. Fedtstof tilsættes til sidst.
Liggetid:
60 min. på køl ved 5°C.
Dejvægt:
100 g pr. bolle. (81 stk.)
Virkes runde op – sættes på en fedtet plade.
Pynt:
Pensles med æg.
Hævetid:
45-50 min. i rumtemperatur under plastik.
Bagetid:
16-18 min.
Ovntemperatur:
Indsætning ca. 220°C. Afbagning ca. 200°C.