Lækkert, nemt, hurtigt. Brødblanding!

Et godt rugbrød er en trofast del af den danske madkultur. Hvorfor? Fordi det mætter, det er godt for fordøjelsen, og så passer det bare supergodt ind i både hovedmåltider, mellemmåltider og på farten.

Hvorfor vælge en brødblanding?

Helt kort, fordi der kun skal tilsættes vand og gær. Så simpelt. Så nemt. Så hurtigt. Så godt. Helt uden at gå på kompromis med bagekvalitet, krummestruktur og smagsoplevelsen. Godt brød med brødblandinger er til dig, der sætter pris på ensartet håndværk og kvalitet, med et indhold, der er nemt at fortælle videre til dine kunder.

Dét er bare et par gode grunde til at bage godt brød på en brødblanding. Plus naturligvis de økonomiske fordele, der kommer dig til gavn. Dem har vi regnet lidt på. Sort på hvidt sparer du både mandetimer, arbejdskraft, tid og ressourcer, samtidig med at du kan øge din avance i procent.

4 Gode grunde til at vælge en brødblanding

1. Du frikøber tid i bageriet til andre ting

Melet er forblandet, så det er meget hurtigt at sætte i gang, uden at skulle bruge unødig tid på afvejninger og beregninger af blandingsforhold.

2. Du kan lave rugbrød i en fart

Vi kalder det rugbrød i en fart fordi du med en melblanding kan bage rugbrød på ca. 2 og en 1/2 time fra røremaskine til butik. Naturligvis kan du også koldkæve på køl (og sælge rugbrødet som langtidshævet – det klinger godt i dine kunders ører).

3. Du kan spare timer og hænder

Minimering af arbejdskraft og driftsomkostninger er vigtig i mange bagerier. Ved at bruge melblandinger kan der spares både tid og ressourcer.

4. Du kan øge din avance gennem prissætning

Når du bruger brødblandinger, sparer du arbejdstid og håndtering, der i sidste ende betyder højere indtjening pr. Brød.

Vi bager med rug

Her i Danmark hører vi til det folk, der flittigst sætter tænderne i rugen, den mørke kornsort, der i øvrigt har været dyrket siden år 0 er den tungeste og mest rustikke kornart, der er stor kilde til både smag, næring og sundhed. (Kilde: Gastronomisk leksikon)

I alle vores rugbrødsblandinger spiller rug en hovedrolle, derefter er basis-serien udviklet, så der er noget for enhver kundes kvalitetskrav, når det gælder smagsprofil, rustikhed, surdejskarakter, kernefylde og krummestruktur.

Tips…

Få brødet til at se ekstra delikat ud, ved at pynte det med speltflager, havreflager / grove havregryn, hirseflager eller rugflager, græskar- eller solsikkekerner, hakkede skaller af hampefrø, hele chiafrø, sorte og hvide sesamfrø, hørfrø eller mandler.