ØKO TIPO 0

Mel, gryn og blandinger, Kornkammeret
Art no: 103593
Vægt: 10*900g
EAN: 5701029022459

Category productimage: Produkt Billede / layout
TIPO O er 100% dansk mel, som er en fint formalet mel efter italienske traditioner. 0 angiver formalingsgraden på melet. Kornet er formalet omkring 70% og har et højere protein og gluten indhold end TIPO 00. Den passer perfekt til et saftig brød med en sprød skorpe eller til din pizzabund.

Forberedelse / anvendelse

Økologisk TIPO 0 Boller900 g Økologisk TIPO 0 20 g Havsalt 40 g Øko olivenolie 25 g Øko gær700 g Vand, ca. 1. Opløs gæren i vandet.2. Tilsæt melet og ælt dejen på maskine i 10 min på langsom hastighed, derefter på hurtig til dejen slipper kanten af skålen.3. Tilsæt Øko olivenolie ælt dejen til den bliver fin blank og smidig.4. Kom dejen over i en skål lad den hvile tildækket i køleskab i minimum 1 -1½ time – men gerne til dagen efter.5. Drys lidt mel ud over dejen og så skærer du 16 -18 forskellige stykker og sætter dem over på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve et lunt sted i ca.½ time7. Sæt stykkerne i ovnen ved 220°C (varmtluftovn), skru derefter ned til 200°C (varmtluftovn) og bag færdig i ca. 20 -23 min.
Ernæringsværdi pr.
100 g

  • Energi 1430 kJ

  • Energi 340 kcal

  • Fedt 1,5 g

  • - heraf mættet fedt 0,2 g

  • Kulhydrat 69 g

  • - heraf sukkerarter 0,5 g

  • Kostfibre 3,5 g

  • Protein 10 g

  • Salt 0 g

Ingredienser

HVEDEmel*, HVEDEmaltmel*.
* Økologisk råvare