AMO MANITOBA HVEDEMEL

Mel, gryn og blandinger, Amo
Art no: 103367
Vægt: 6X2kg
EAN: 5701029021971

Category productimage: Produkt Billede / layout
Manitoba er et sigtet hvedemel med gode bageegenskaber, som passer perfekt til et madbrød. Navnet kommer fra regionen Manitoba i Canada, hvor man traditionelt har dyrket denne type af hvede.

Forberedelse / anvendelse

Opskrift Manitoba boller25 g gær8 dl vand, ca1.000 g Amo Manitoba hvedemel28 g fint salt (4 tsk)Opløs gæren i vandetTilsæt melet og ælt dejen på maskine i 10 min på langsom hastighed, derefter på hurtig til dejen slipper kanten af skålenTilsæt salt og ælt dejen til den bliver fin blank og smidigKom dejen over i en skål lad den hvile tildækket i køleskab i minimum 1-2 time – men gerne til dagen efterVend dejen ud på let meldrysses bord og fold den sammen flere gange, så dejen bliver stram. Del dejen i 20 stykker og form dem til bollerLa’ bollerne hæve tildækket et lunt sted til dobbelt størrelseBag bollerne ved 200°C (varmtluftovn) i ca 20 min
Ernæringsværdi pr.
100 g

  • Energi 1430 kJ

  • Energi 340 kcal

  • Fedt 1,5 g

  • - heraf mættet fedt 0,2 g

  • Kulhydrat 67 g

  • - heraf sukkerarter 0,5 g

  • Kostfibre 3,0 g

  • Protein 12,5 g

  • Salt 0 g

Ingredienser

HVEDEmel, HVEDEmaltmel, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).