Kornkammeret Ølandsbrød

Det mørke brød har en saftig krumme, og malten giver en god dybde.


Ingredienser

Ingredienser
  • 2.500 g Kornkammeret Ølandsmel
  • 2.500 g Kornkammeret Hvedemel
  • 75 g Koldpresset rapsolie
  • 50 g Honning
  • 110 g Havsalt
  • 30 g Flydende mørkmalt
  • 100 g Gær
  • 3.200 g Vand, ca.
  • 8.565 g Total

Sådan gør du

Sådan gør du

Dejtemperatur:
25-27°C

Æltetid:
10 min. ved langsom og 1-2 min. ved høj hastighed.

Liggetid:
60 min. i plastkasse ved rumtemperatur. Derefter sættes dejen på køl til næste dag.

Køl:
Tages fra køl og tempereres ca. 2 timer inden forarbejdning.

Dejvægt:
Fastfood stykker 100 g pr. (85 stk.) Brød 650 g (13 stk.)

Pynt:
Kornkammeret Ølandsmel

Rasketid:
120 min. i rumtemperatur under plastik.

Bagetid:
Brød: 40-45 min.
Fastfood stykker: 16-18 min.
Dampes ved indsætning

Ovntemperatur:
Indsætning ca. 250°C
Afbagning ca. 220°C