SCHACKENBORG RUGBRØD

Mel, gryn og blandinger, Havnemøllerne
Art no: 141523
Vægt: 10 kg
EAN: 5701029016250

Category productimage: Produkt Billede / layout
Schackenborg Rugbrød er en melblanding tilsæt kun gær og vand. Melblandkngen er nem at anvende og man får samme resultat hver gang. Det giver et saftigt og lækkert rugbrød med rugkerner, hørfrø og mild smag af surdej.

Forberedelse / anvendelse

Dejen: 10.000 g Schackenborg Rugbrød melbl. 160 g Gær8.000 g Vand, ca.Dejtemperatur: 28-30⁰CÆltetid: Æltekar: 15 minutter langsom Røremaskine: 10 minutter langsom m. spartel.Det anbefales at skrabe sider og bunden op for at være sikker på, at alt bliver blandet godt.Liggetid: 20-30 minutterDejen æltes sammen 1 minut inden afvejning.Dejvægt: 1100 g i rugbrødsform 10 x 10 x 18.Drysses med sprød hvede.Rasketid: Ca. 60 minutter til formens kant.Afbagning: Som øvrige rugbrød.Dampes ved indsætning.Bagetid: Ca. 60 minutter (til en kernetemperatur på 95⁰C ).Ovntemp.: Ca. 250˚C faldende til Ca. 180˚CTips: Det kan være en fordel at indpakke brødet i film eller plast straks efter bagningenBemærk! Næringsværdi pr. 100 g og ingredienser er på råvaren, ikke på det færdige brød.
Ernæringsværdi pr.
100 g

  • Energi 1410 kJ

  • Energi 330 kcal

  • Fedt 4 g

  • - heraf mættet fedt 0,5 g

  • Kulhydrat 58 g

  • - heraf sukkerarter 4,8 g

  • Kostfibre 11 g

  • Protein 11 g

  • Salt 2,3 g

Ingredienser

halvsigtet RUGmel (Schackenborg), RUGkerner (Schackenborg), HVEDEmel, hørfrø, surdejpulver af RUG (mælkesyrekultur), hel BYG, salt tilsat jod, HVEDEgluten, sukker, BYGmaltekstrakt.
Kan indeholde spor af

Æg

,

Mælk (mælkeprotein, laktose)

.