Pizza Mel N+

Mel, gryn og blandinger, Amo
Art no: 100018 Vægt: 10x1 kg
EAN: 5701029200116
100018_AMO-PIZZAMEL-10X1KG

Amo Pizzamel er specielt godt til sprøde pizzabunde og italienske brød. Melet er blandet af forskellige stærke hvedesorter, og har et højere glutenindhold end almindeligt hvedemel. Det giver brødet en meget finere hæveevne. Den bløde, strækbare gluten i Amo Pizzamel gør dejen perfekt til pizza.

Ingredienser

Hvedemel, hvedemaltmel, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre)

Forberedelse / anvendelse

Italiensk brød ( 2 stk.) (hæver natten over) 10 g gær 1/2 liter koldt vand 2 tsk. salt 800-1000 g Amo Pizzamel 1. Opløs gæren i vandet og kom de øvrige ingredienser i. Arbjed det hele godt sammen til en glat og smidig dej. Det er vigtigt for et godt resultat, at dejen er æltet godt. 2. Form dejen til en kugle, dæk til og lad hvile i køleskabet natten over eller mindst 6-8 timer. 3. Slå luften ud af dejen og form til 2 kugler, som sættes på en bageplade med samlingen nedad. 4. Lad efterhæve tildækket til dobbelt størrelse et lunt sted ca. 35-40 min. Rids brødene på langs og pensl med vand. Bagetid: Sæt brødene i en 275°C forvarmet ovn (varmluft 255 °C) på nederste rille og skru straks ned på 220°C (varmluft 200 °C). Bag brødene i 30-35 min. – de sidste 10 min. med åben ventil eller lågen på klem for at få en sprød skorpe.
Vægt
10x1 kg
Art no
100018
EAN
5701029200116

Ernæringsværdi pr.
100 g


  • Energi, kJ 1447 kJ
  • Energi, kcal 346 kcal
  • Fedt 1.6 g
  • - heraf mættet fedt 0.4 g
  • Kulhydrat 68 g
  • - heraf sukkerarter 0.3 g
  • Kostfibre 3.5 g
  • Protein 12 g
  • Salt 0 g