Ølands Surdejsbrød

Mel, gryn og blandinger, Havnemøllerne
Art no: 142267
Vægt: 10 kg
EAN: 05701029023371

Bild kommer snart
Ølands Surdejsbrød melblanding, som kun skal tilsættes gær og vand. Melblandingen er nem at anvende med samme resultat hver gang. Det giver et saftigt og lækkert Surdejsbrød med Ølandshvedemel, hvedekerner med en mild smag af Hvedesurdej.
Vægt Art no EAN
10 kg 142267 05701029023371

Forberedelse / anvendelse

10.000 g Ølands Surdejsbrød 6.300 g Vand, ca 250 g Gær FREMGANGSMÅDE: Dejtemp.: 25-26°C Æltetid:10 min. langsom + 3 min. hurtig Liggetid:2 x 20 min. Dejvægt:1.800-2.000 g pr. bræk. 700 g fritstående Dekoration: Ølands mel Rasketid: Stykker: 60 min. i raskeskab + 30 min. i bageriet. Fritstående brød: 30 min. i raskeskab + 30 min. i bageriet Bagetid:Stykker: ca. 22 min.. Brød: ca. 35 min. Ovntemp.: 250°C faldende til 220°C Indsættes med damp Bemærk! Næringsværdi pr. 100 g og ingredienser er på råvaren, ikke på det færdige brød.
Ernæringsværdi pr.
100 g

  • Energi, kJ 1399 kJ
  • Energi, kcal 334 kcal
  • Fedt 1.8 g
  • - heraf mættet fedt 0.4 g
  • Kulhydrat 63 g
  • - heraf sukkerarter 2.1 g
  • Kostfibre 5 g
  • Protein 13 g
  • Salt 2.2 g
Ingredienser

"hvedemel, Økologisk Ølandshvedemel, kartoffelgranulat, surdejspulver af hvede, hvedekerner, havsalt med jod, hvedegluten, dextrose, bygmaltekstrakt, emulgator (E 472e), melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre, amylase, xylanase),"
Kan indeholde spor af

Mælk

.