Ølands Surdejsbrød

Mel, gryn og blandinger, Havnemøllerne
Art no: 142267
Vægt: 10 kg
EAN: 5701029023371

Ølands Surdejsbrød melblanding, som kun skal tilsættes gær og vand. Melblandingen er nem at anvende med samme resultat hver gang. Det giver et saftigt og lækkert Surdejsbrød med Ølandshvedemel, hvedekerner med en mild smag af Hvedesurdej.

Forberedelse / anvendelse

10.000 g Ølands Surdejsbrød 6.300 g Vand, ca 250 g Gær FREMGANGSMÅDE:Dejtemp.: 25-26°CÆltetid:10 min. langsom + 3 min. hurtigLiggetid:2 x 20 min.Dejvægt:1.800-2.000 g pr. bræk. 700 g fritståendeDekoration: Ølands melRasketid: Stykker: 60 min. i raskeskab + 30 min. i bageriet. Fritstående brød: 30 min. i raskeskab + 30 min. i bagerietBagetid:Stykker: ca. 22 min.. Brød: ca. 35 min.Ovntemp.: 250°C faldende til 220°CIndsættes med damp Bemærk! Næringsværdi pr. 100 g og ingredienser er på råvaren, ikke på det færdige brød.
Ernæringsværdi pr.
100 g

  • Energi 1410 kJ

  • Energi 334 kcal

  • Fedt 1,8 g

  • - heraf mættet fedt 0,4 g

  • Kulhydrat 63 g

  • - heraf sukkerarter 2,1 g

  • Kostfibre 5,0 g

  • Protein 13 g

  • Salt 2,2 g

Ingredienser

HVEDEmel, Økologisk ØlandsHVEDEmel, kartoffelgranulat, surdejspulver af HVEDE, HVEDEkerner, havsalt med jod, HVEDEgluten, dextrose, BYGmaltekstrakt, emulgator (E 472e), melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre, amylase, xylanase), , .
Kan indeholde spor af

Mælk (mælkeprotein, laktose)

.