ØKO PIZZAMEL

Mel, gryn og blandinger, Kornkammeret
Art no: 103591
Vægt: 10*900g
EAN: 5701029022398

Category productimage: Produkt Billede / layout
Kornkammerets Pizzamel er 100% dansk mel, som er lavet til en perfekt sprød pizza, det er også derfor den bruges af de professionelle pizzabagere. Hvis dejen skal bruges over flere dage kan den holde sig 5 dage på køl. Nem at strække så du kan få alt dit ynglingstopping på.

Forberedelse / anvendelse

Recept: 3 store Pizzabund Dejen:900 g Kornkammeret Økologisk pizzamel 20 g Havsalt 20 g Olivenolie 10 g Øko gær550 g Vand, ca. Sådan gør du:1.Opløs gæren i det kolde vand, og tilsæt derefter de øvrige ingredienser.2. Ælt dejen i ca. 10 minutter, indtil den slipper kanterne på skålen – brug evt. en røremaskine.3. Tildæk dejen, og lad den derefter hæve i ca. 2 timer ved stuetemperatur.4. Pak dejen ind i film, og stil den i køleskabet natten over Hvis dejen skal bruges over flere dage kan den holde sig 5 dage på køl..5.Tag dejen ud af køleskabet 30 minutter før, pizzaen skal tilberedes og form pizzabunden.
Ernæringsværdi pr.
100 g

  • Energi 1430 kJ

  • Energi 340 kcal

  • Fedt 1,5 g

  • - heraf mættet fedt 0,2 g

  • Kulhydrat 69 g

  • - heraf sukkerarter 0,5 g

  • Kostfibre 3,5 g

  • Protein 10 g

  • Salt 0 g

Ingredienser

HVEDEmel*, melbehandlingsmiddel (enzym (amylase)).
* Økologisk råvare