Landmandens Rugbrød

Mel, gryn og blandinger, Havnemøllerne
Art no: 141528 Vægt: 10 kg
EAN: 05701029016304
141528_Landmandens rugbrod_10 kg-packshot-v1

Ingredienser

Halvsigtet rugmel, hvedemel, rugdrys, rugsurdej, kartoffelflager, sukker, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt, hvedegluten, maltmel (byg, hvede)

Kan indeholde spor af

Æg, Mælk

Forberedelse / anvendelse

Dejen: 10.000 g Landmandens Rugbrød melblanding 7.300 g Vand, ca 170 g Gær Dejtemperatur: 28-30°C Æltetid: Røremaskine 10-12 minutter med dejkrog Æltekar 15-18 minutter i 1. gear Liggetid: 20 minutter – dejen æltes inden afvejning Dejvægt: 1.100 g – slås op og lægges i aluform 75165 Dekoration: Der trykkes med skrabelærred 4 gange på skrå den ene vej, og 4 gange den anden vej, så der opstår et ternet mønster Rasketid: Ca. 50 minutter Bagetid: Ca. 40 minutter (til en kernetemperatur på 95⁰C) Ovntemp.:Ca. 250˚C faldende til Ca. 180˚C Dampes ved indsætning. Bemærk! Næringsværdi pr. 100g og ingredienser er på råvaren, ikke på det færdige brød.
Vægt
10 kg
Art no
141528
EAN
05701029016304

Ernæringsværdi pr.
100 g


  • Energi, kJ 1388 kJ
  • Energi, kcal 332 kcal
  • Fedt 2.2 g
  • - heraf mættet fedt 0.41 g
  • Kulhydrat 63 g
  • - heraf sukkerarter 3.6 g
  • Kostfibre 11 g
  • Protein 8.7 g
  • Salt 4.1 g