KOLDHÆVEDE BRUNCHBOLLER

Mel, gryn og blandinger, Amo
Art no: 101783
Vægt: 10X1kg
EAN: 5701029013549

Category productimage: Produkt Billede / layout
Amo Koldhævede Brunchboller er velsmagende boller med frø og kerner, som er nemme at bage. Du kan også bage et brød af blandingen, eller prøv at bage bollerne i muffinforme. Det er festligt at servere til f.eks. suppe.

Forberedelse / anvendelse

Du skal bruge: 25 g gær - 5,75 dl vand Sådan gør du: 16 boller. Bagetid ca. 15-20 min. Temp 220°C.1. Rør gæren ud i det kolde vand. Tilsæt melblandingen og ælt dejen ca. 5 min (hurtig i røremaskine, eller håndmixer med dejkroge). Kom folie over skålen så det er helt tæt.2. Lad dejen hæve i køleskab i minimum 6 timer (kan holde sig op til 20 timer i køleskab).3. Tænd ovnen på 220 °C (varmluft 200 °C). Tag dejen ud af køleskabet. Brug 2 spiseskeer til at sætte dejen på en bageplade med bagepapir. Der bliver ca. 16 boller. Drys evt. med havregryn. 4. Bag bollerne i en forvarmet ovn på 220°C (varmluft 200°C) i ca. 15 - 20 min.
Ernæringsværdi pr.
100 g

  • Energi 1550 kJ

  • Energi 370 kcal

  • Fedt 7,2 g

  • - heraf mættet fedt 0,7 g

  • Kulhydrat 64 g

  • - heraf sukkerarter 5,5 g

  • Kostfibre 4,0 g

  • Protein 10 g

  • Salt 1,5 g

Ingredienser

HVEDEmel, solsikkekerner*, hørfrø*, hirse*, boghvede*, sukker, rapsolie, salt tilsat jod, dextrose, E 472e vegetabilisk emulgator, HVEDEmaltmel, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre, amylase).
*Melblandning indeholder 15 % frø og kerner.