KLOSTERBRØD FORBLANDING

Mel, gryn og blandinger, Havnemøllerne
Art no: 141495
Vægt: 10 kg
EAN: 5701029015970

Category productimage: Produkt Billede / layout
Klosterbrød Rugbrødsforblanding med 60% rug, solsikkekerner samt bygkerner. Skåret rug Iblødsættes i vand dagen før bagning. De drænede kerner æltes i Klosterbrød Rugbrødsforblanding.Der opnås en god holdbarhed på det særdeles velsmagende rugbrød, som er ideel til den gode frokost.

Forberedelse / anvendelse

Ca 20 brødIblødsættes dagen før:2.500 g skåret rug3.750 g koldt vandDagen efter: 6.250 g Iblødsættningen10.000 g Klosterbrød forbl. 5.000 g vand, vand temp. reguleres efter dej temp. 200 g gærDejtemp 28°CÆltetid 10 min i røremaskin eller 15 min i æltekarLiggetid 30 min. Æltes herefter igenDejvægt 1,000 g i rugbrødsforme 10x10x18 cm, glattes med en skraberDekoration Drysses med sesamfrøRasketid 50-60 min, til formens kantBaegtid Ca 70 minOvntemp Ca. 250°C faldende til ca. 180°Cdampes ved indsætning
Ernæringsværdi pr.
100 g

  • Energi 1510 kJ

  • Energi 360 kcal

  • Fedt 8,7 g

  • - heraf mættet fedt 1,1 g

  • Kulhydrat 56 g

  • - heraf sukkerarter 0,9 g

  • Kostfibre 10 g

  • Protein 9 g

  • Salt 3,7 g

Ingredienser

halvsigtet RUGmel, HVEDEmel, solsikkekerner, hel BYG, HVEDEstivelse, salt tilsat jod, hørfrø, surdejpulver af RUG (RUGmel, mælkesyrekultur), BYGmaltekstrakt, surhedsregulator (citronsyre), BYGmaltmel.
Kan indeholde spor af

Æg

,

Mælk (mælkeprotein, laktose)

.