Havnens Rugbrød

Mel, gryn og blandinger, Havnemøllerne
Art no: 142269 Vægt: 10 kg
EAN: 05701029023333
142269

Ingredienser

Sigtet rugmel, rugkerner, puffede durumhvedekerner, hvedemel, solsikkekerner, tørret rugsurdej, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, brun sukker, hvedegluten, bygmaltmel.

Kan indeholde spor af

Mælk

Forberedelse / anvendelse

10.000 g Havnens Rugbrød 7.500 g Vand, ca 120 g Gær Dag 1: Havnens Rugbrød køres let sammen med 7.500g vand. Ca. 4 min. med spartel. Skal stå tildækket til næste dag ved rumtemperatur. Dag 2: Rør gær og 100 g vand sammen. Tilsæt rugbrødsdejen fra dag 1. Det hele køres let sammen med spartel 15 min. Vejes derefter af i formen. Dejtemperatur: 27-28˚C Dejvægt: 1.100 i rugbrødsform 76140 Rasketid: 55-60 min. til formens kant Bagetid: Ca. 55-60 min (til en kernetemperatur på 95⁰C) Ovntemp.: Ca.250˚C faldende til Ca. 180˚C Dampes ved indsætning Bemærk! Næringsværdi pr. 100 g og ingredienser er på råvaren, ikke på det færdige brød.
Vægt
10 kg
Art no
142269
EAN
05701029023333

Ernæringsværdi pr.
100 g


  • Energi, kJ 818 kJ
  • Energi, kcal 196 kcal
  • Fedt 1.1 g
  • - heraf mættet fedt 0.18 g
  • Kulhydrat 38 g
  • - heraf sukkerarter 1.4 g
  • Kostfibre 5.5 g
  • Protein 5.2 g
  • Salt 1.5 g