Grahamsmel

Mel, gryn og blandinger, Amo
Art no: 100421 Vægt: 10x1 kg
100421_Amo-Grahamsmel-10X1KG

Amo Grahamsmel er et fint formalet fuldkornshvedemel til grahamsbrød og -boller.

Ingredienser

Fuldkornshvedemel (graham)

Forberedelse / anvendelse

BRØD DER SMAGER Grahamsbrød Ca. 1000 g Amo Grahamsmel, 300 g Amo Hvedemel, 5 dl ymer, 5 dl vand, 50 g gær. 50 g margarine, 1 tsk. sukker, 3 tsk. salt. 1. Bland ymer og vand og lun det er håndvarmt (37 °C). Opløs gæren heri, tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen til den er ensartet, ca. 5 min. 2. Hæver tildækket og lunt ca. 20 min. 3. Ælt dejen igennem og form den til 2 kugler, som hviler tildækket ca. 10 min. 4. Slå dejkuglerne flade og form dem til 2 brød. Sæt brødene på en bageplade eller i smurte 2 liters bageforme med sammenføringen nedad. 5. Efterhæver tildækket og lunt ca. 30 min. 6. Pensl brødene med vand og giv dem et par rids med en kniv – på skrå eller på langs. Bagetid: Ca. 35 min. nederst i en 220 °C forvarmet ovn (varmluft 200 °C)
Vægt
10x1 kg
Art no
100421

Ernæringsværdi pr.
100 g


  • Energi, kJ 1379 kJ
  • Energi, kcal 329 kcal
  • Fedt 2.5 g
  • - heraf mættet fedt 0.3 g
  • Kulhydrat 60 g
  • - heraf sukkerarter 0.5 g
  • Kostfibre 12 g
  • Protein 10 g
  • Salt 0 g