Fuldkornshvedemel

Mel, gryn og blandinger, Amo
Art no: 100414 Vægt: 10x1 kg
100414_Amo-Fuldkornshvedemel-10X1KG

Amo fuldkornshvedemel er 100% fuldkorn og velegnet til grovbrød, madbrød og boller. Giver et fyldigt brød med masser af smag.

Ingredienser

Fuldkornshvedemel

Forberedelse / anvendelse

GODE TIL EFTERMIDDAGSTEEN Grove brydeboller (6 stk.) 300 g Amo Fuldkornshvedemel Ca. 500 g Amo Hvedemel 50 g gær 4 dl lunkent vand 100 g margarine 1 æg 2 spsk. sukker 2 tsk. salt 1. Opløs gæren i det lunkne vand (37°C). Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen til den er glat og smidig, mindst 5 min. 2. Lad dejen hæve tildækket og lunt ca. 20 min. 3. Slå dejen sammen og form den til 2 kugler. Lad dem hvile tildækket på køkkenbordet i 2-3 min. 4. Tril hver dejkugle til en lang pølse. Del hver pølse i 10 stykker, og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir. Lad efterhæve, tildækket og lunt, 30-40 min. 5. Pensl bollerne med sammenpisket æg, og drys evt. med lidt Amo Fuldkornshvedemel, solsikkekerner eller birkes. Bagetid: 15-20 min. midt i en 225°C forvarmet ovn (varmluft 210°C)
Vægt
10x1 kg
Art no
100414

Ernæringsværdi pr.
100 g


  • Energi, kJ 1413 kJ
  • Energi, kcal 338 kcal
  • Fedt 2.5 g
  • - heraf mættet fedt 0.3 g
  • Kulhydrat 62 g
  • - heraf sukkerarter 0.5 g
  • Kostfibre 12 g
  • Protein 10 g
  • Salt 0 g