BANTAM RUGBRØD

Mel, gryn og blandinger, Havnemøllerne
Art no: 141531
Vægt: 10 kg
EAN: 5701029016335

Category productimage: Produkt Billede / layout
Bantam Rugbrød er en melblanding, hvor der kun tilsættes gær og vand. Bantam Rugbrød har et lavt fedtindhold på 1,1 gr. pr. 100 g færdiglavet produkt. Melblandingen er nem at anvende med samme resultat hver gang. Det giver et saftigt og lækkert rugbrød med rugkerner og mild smag af surdej.

Forberedelse / anvendelse

Dejen: 10000 g Bantam rugbrød melbl.7450 g vand, ca150 g gærDejtemp.: 26-28°CÆltetid: Røremaskine med spartel 12 min.langsom / æltekar 20 min langsom. Det kan være nødvendigt at skrabe bunden op, når dejen har har æltet i ca. 5 min.Liggetid:30 min. - æltes sammen 1 min. inden afvejningDejvægt:1100 g i aluform 76230 (sødmælksform). Glattes med skraberDekoration: Drysses med durum eller majsdrysRaskning: 50-60 min.Afbagning: Indsætningstemperatur Ca. 250°C med damp. Afbagningstemperatur Ca. 180°CBagetid: Ca. 40 min. til brødene har en kernetemperatur på 95°CBemærk! Næringsværdi pr. 100g och ingredienser er på råvaren, ikke på det færdige brød.
Ernæringsværdi pr.
100 g

  • Energi 1370 kJ

  • Energi 320 kcal

  • Fedt 1,6 g

  • - heraf mættet fedt 0,3 g

  • Kulhydrat 63 g

  • - heraf sukkerarter 1,6 g

  • Kostfibre 12 g

  • Protein 8,4 g

  • Salt 2,3 g

Ingredienser

halvsigtet RUGmel, varmebehandlede RUGkerner, surdejpulver af RUG (RUGmel, mælkesyrekultur), ris, salt tilsat jod, HVEDEgluten, sukker, BYGmaltekstrakt, BYGmaltmel, maltmel af RUG, majsstivelse, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre, enzym).
Kan indeholde spor af

Æg

,

Soja

,

Mælk (mælkeprotein, laktose)

.