AMO PIZZA MEL

Mel, gryn og blandinger, Amo
Art no: 100018
Vægt: 10X1kg
EAN: 5701029200116

Category productimage: Produkt Billede / layout
Amo Pizzamel er specielt godt til sprøde pizzabunde og italienske brød. Melet er blandet af forskellige stærke hvedesorter, og har et højere glutenindhold end almindeligt hvedemel. Det giver brødet en meget finere hæveevne. Den bløde, strækbare gluten i Amo Pizzamel gør dejen perfekt til pizza.

Forberedelse / anvendelse

Italiensk brød ( 2 stk.) (hæver natten over) 10 g gær1/2 liter koldt vand2 tsk. salt800-1000 g Amo Pizzamel1. Opløs gæren i vandet og kom de øvrige ingredienser i. Arbjed det hele godt sammen til en glat og smidig dej. Det er vigtigt for et godt resultat, at dejen er æltet godt. 2. Form dejen til en kugle, dæk til og lad hvile i køleskabet natten over eller mindst 6-8 timer. 3. Slå luften ud af dejen og form til 2 kugler, som sættes på en bageplade med samlingen nedad. 4. Lad efterhæve tildækket til dobbelt størrelse et lunt sted ca. 35-40 min. Rids brødene på langs og pensl med vand. Bagetid: Sæt brødene i en 275°C forvarmet ovn (varmluft 255 °C) på nederste rille og skru straks ned på 220°C (varmluft 200 °C). Bag brødene i 30-35 min. – de sidste 10 min. med åben ventil eller lågen på klem for at få en sprød skorpe.
Ernæringsværdi pr.
100 g

  • Energi 1450 kJ

  • Energi 340 kcal

  • Fedt 1,5 g

  • - heraf mættet fedt 0,2 g

  • Kulhydrat 67 g

  • - heraf sukkerarter 0,5 g

  • Kostfibre 3,5 g

  • Protein 12 g

  • Salt 0 g

Ingredienser

HVEDEmel, HVEDEmaltmel, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre).