Speltknækbrød


Ingredienser

Ingredienser
  • 1.000 g Kornkammeret Speltmel
  • 120 g Kornkammeret Havregryn, finvalset
  • 200 g Kornkammeret Sesamfrø
  • 200 g Kornkammeret Hørfrø
  • 200 g Kornkammeret Solsikkekerner
  • 15 g Gær
  • 35 g Salt
  • 100 g Rapsolie
  • 850 g Vand
  • 2.715 g Vand

Sådan gør du

Sådan gør du

Æltetid:
5 min. ved langsom og 3-4 min. ved høj hastighed.

Liggetid:
Del dejen i 2 stykker.
Dejen rulles flad mellem 2 stykker bagepapir.
Udskæres i passende størrelse.

Pynt:
Pensles med vand drys med sesamfrø og solsikkekerner.

Rasketid:
Ca. 45-50 min. i rumtemperatur under plastik.

Bagetid:
Ca. 18-20 min.

Ovntemperatur:
Afbagning ca. 200°C