Yoghurt Franskbrød


Ingredienser
  • 4.000 g Kornkammeret Hvedemel
  • 1.000 g Kornkammeret Spelt
  • 225 g Margarine
  • 100 g Salt
  • 90 g Sukker
  • 500 g Yoghurt
  • 125 g Gær
  • 1.850 g Vand
  • 7.890 g Total

Sådan gør du

Dejtemperatur:
24 - 26°C

Æltetid:
10 min. + 4 min. ca. (til god skær dej).

Dejvægt:
600 g (13 stk.)

Opslåning:
Slåes op korte buttede

Liggetid:
1x40min.1x20min. i virk.
Slåes op og står 30 min. under pose i bageriet.
Sættes herefter min. 30 min. i køleskabet.
Pensles omhyggeligt med æg (skalæg).
Snittes 6-7 gange på skrå med næsten lodret klinge.

Bagetid:
Bages 25 min. ved 210°C – ingen damp.