Frokost Brød


Ingredienser
  • 5.000 g Kornkammeret Hvedeblanding
  • 150 g Gær
  • 3.100 g Vand, ca.
  • 8.250 g Total

Sådan gør du

Dejtemperatur: 
25-27°C

Æltetid: 
10 min. ved langsom og 1-2 min. ved høj hastighed.

Liggetid:
60 min. i plastkasse ved rumtemperatur. Sættes derefter på køl til næste dag

Køl: 
Tages fra køl og tempereres i ca. 2 timer inden forarbejdning.

Dejvægt:
Fastfood stykker 100 g pr. (85 stk.) Brød 650 g (12 stk.)

Pynt:
Kornkammeret Ølandsmel

Hævetid:
120 min. ved rumtemperatur under plastik.

Bagetid:
Brød: 40-45 min.
Fastfood stykker: 16-18 min.
Dampes ved indsætning

Ovntemperatur:
Indsætning ca. 250°C Afbagning ca. 220°C