Brioche Boller


Ingredienser
  • 4.000 g Kornkammeret Hvedemel
  • 1.600 g Æg (32 stk.)
  • 400 g Vand
  • 80g Salt
  • 480 g Sukker
  • 500 g Gær
  • 40 g Citronrasp
  • 20 g Vaniljesukker
  • 500 g Margarine
  • 500 g Smør
  • 8.120 g Total

     

Sådan gør du

Æltetid:
10 min. ved langsom hastighed og 3-4 min. ved høj hastighed. Fedtstof tilsættes til sidst.

Liggetid:
60 min. på køl ved 5°C.

Dejvægt:
100 g pr. bolle. (81 stk.)
Virkes runde op – sættes på en fedtet plade.

Pynt:
Pensles med æg.

Hævetid:
45-50 min. i rumtemperatur under plastik. 

Bagetid:
16-18 min.

Ovntemperatur:
Indsætning ca. 220°C. Afbagning ca. 200°C.