5 økologiske nyheder til dit køkken

Vi har leveret økologi til de danske hjem siden 1989, hvilket gjorde os blandt de første i Danmark med det røde øko-mærke. Vi vil gøre det nemt at vælge økologisk – både privat og i industrien. Vores 5 spændende nyheder kommer fra henholdsvis møllen i Vejle, som kører på 100% vindenergi, samt et blanderi på Fyn.

Konkammeret Øko Hvedemel

- Malet på møllen i Vejle som kører på 100% vindenergi
- Fint formalet økologisk hvedemel
- Gode bagegenskaber til brød, boller og kager

Konkammeret Øko Ølandshvedemel

- Kan bruges fra alt til lækkert brød og til Ølandscookies.
- Det særlige ved Ølandsmel er at det færdigbagte brød får en mørkere farve og en let sødmefyldt smag.
- Ølandshvedemel bidrager til et godt og saftigt resultat og har et højt proteinindhold på 13%.

Konkammeret Øko Speltmel

- Spelt er en gammel hvedesort, der med sin gode smag er blevet populær i det danske køkken.
- Giver bagværket en rustik karakter og har gode bage-egenskaber

Konkammeret Øko Kolhævede Frokostboller

- En hvede brødblanding, der kan bruges til både lækre frokostboller eller et lækkert luftigt brød.
- Det sikre skridt fra bake off til selv at bage

Konkammeret Øko Koldhævet Rustik landbrød

- En grov brødblanding, der kan bruges til både lækre rustikke boller eller et lækkert luftigt brød
- Især god til det hurtige brød med en god mæthedsfornemmelse.
- Det sikre skridt fra bake off til selv at bage